Vårt konsept

Aunan Lodge tilbyr guidet laksefiske med overnatting og full pensjon. Et sammenhengende laksevald på 5,5 kilometer er unikt etter norsk standard, og de 18 ulike hølene på valdet gir en fantastisk variasjon i fisket (klikk her for oversiktsbilde). Ved å tillate kun 12 stenger får våre gjester den ekstra plass og tid som bare blir viktigere og viktigere for dagens laksefiskere.

Laksefiske i Orkla er en ettertraktet opplevelse som er tilgjengelig i ulike former og prisklasser, slik at både lokale og tilreisende kan velge mellom fiskemuligheter som passer den enkeltes budsjett. Aunan Lodge er en av svært få aktører langs elva som tilbyr laksefiske i kombinasjon med guiding, overnatting og matservering.

På Aunan Lodge har vi først og fremst stor respekt for at tiden som våre gjester har valgt å tilbringe hos oss er dyrebar. Enten du er en lidenskapelig laksefisker som har reist langt og skal bruke av dine få, tilmålte fridager, eller om du representerer en bedrift som velger fasilitetene og naturopplevelsene på Aunan Lodge som ramme for å møte dine viktigste kunder.

DCIM100MEDIADJI_0017.JPG

Været og laksen kan vi ikke styre, men vi kan påvirke en rekke andre faktorer som legger til rette for gode opplevelser og varige minner. Aunan Lodge har komfortable fasiliteter og en usjenert beliggenhet like ved Orklas bredd. Her kan man sovne inn til lyden av elva uten forstyrrelser fra vei eller jernbane, og kjenne på følelsen av å bo tett på naturen i en norsk elvedal. Kokkene på Aunan er dyktige (og laksefiskeinteresserte), og de har et vell av lokale kvalitetsråvarer å velge fra.

Naturen, lodgen og maten sørger for at totalinntrykket ikke står og faller på om man lykkes i å fange en laks eller ikke. Men, vi skal ikke forsøke å lure oss selv eller andre: Aunan Lodge er en laksefiskelodge, og følelsen av et hugg fra en ekte villaks er en opplevelse som i snart 200 år har lokket mennesker fra alle verdenshjørner til norske lakseelver. Derfor har vi erfarne lakseguider som anstrenger seg for å maksimere sjansen for at gjestene skal lykkes, og dette gjør at at tiden ved elva blir både spennende og lærerik.

tommi-aunan-cap

Priser og booking

Både enkeltpersoner og større (inntil 12 personer) eller mindre grupper kan booke et opphold hos oss. Minimumsbooking er normalt 3 døgn, men vi kan tillate 2 døgn for grupper som booker alle 12 plassene. Ankomst- og avreisedager er i utgangspunktet på søndag eller onsdag, noe som gir mulighet for et 3- (søn-ons), 4- (ons-søn) eller 7-dagersopphold. Prisene starter på kr 3850 per person per døgn, og inkluderer guidet laksefiske, overnatting og full pensjon.

 

NB: For grupper som bestiller alle 12 plassene på Aunan, tillater vi at det fiskes med sluk og flue/dupp.  Dersom gjestene er satt sammen av enkeltpersoner og mindre grupper, tillater vi kun fluefiske.