Aunan Lodge 2018

Aunan Lodge core team

Aunan Lodge 2018

Vi ønsker gamle og nye gjester velkommen til en ny laksefiskesesong. Konseptet i 2018 blir identisk som i 2017, og vi bygger videre på de forbedringene vi gjorde foran forrige sesong. I 2016 fikk vi utvidet til 24 timers dobbeltsidig fiske i Igdhølen, noe som ble svært godt mottatt av våre gjester, og vi feiret begivenheten med å restaurere hengebrua som går over hølen. En total «make over» ble det også på hengebrua over Home pool. Nye dedikerte tørkerom på lodgen med spesialbygde vadebuksetørkere, samt  oppussing i hyttene er også eksempel på at vi stadig ønsker å utvikle oss.

De gode fangstene i 2017 gjør det ekstra motiverende å planlegge fram mot en ny sesong!

 

 

Som vanlig selges laksefisket på Aunan Lodge som en pakke som inkluderer guidet laksefiske, overnatting og full pensjon. Vi tillater som tidligere maks 12 stenger på vårt vald, hvor både enkeltpersoner og større eller mindre grupper kan booke seg inn. Prisene starter på kr 3200 per stang per døgn. Les mer inngående om konseptet vårt her.

 

For bookinger eller mer informasjon om laksefiske på Aunan Lodge i 2018, ta kontakt med Vegard Heggem på vegard[at]aunan.no eller 92261414.